Garantier

7 års garanti

Från 2022 års modell, erbjuder Suzuki – som första mc-varumärke i Sverige – hela 7 års garanti på alla nya, svensksålda motorcyklar. Det innebär två års ytterligare garanti på motor, växellåda och elektronik. Skälet till att vi kan erbjuda så generösa garantivillkor är förstås att vi vet att våra motorcyklar håller allra högsta kvalitet och att du med största sannolikhet aldrig kommer behöva utnyttja garantin. Men det kan ju vara skönt att veta att du gjort marknadens tryggaste val när du valde Suzuki.

 

 5 års garanti

För modeller 2021 och älder gäller som tidigare att från den 1 januari 2018 har Suzuki en trygghetsgaranti på hela 5 år för nylevererade motorcyklar från 124 kubik och uppåt (tidigare från 2003 så gäller 251 kubik och uppåt).

 

Vad krävs för att få garantin?

Förutsättningen för rätten till förlängd garantitid är att servicen enligt anvisningarna är utförd hos auktoriserad Suzukiverkstad. Serviceboken skall vara ifylld och servicen noterad i Suzuki Servicewebb samt att föreskrifterna i instruktionsboken följts. Fordonet får inte byggas om eller ändrats så att motor och elektronik avviker från originalutförandet. Den förlängda garantitiden gäller även näringsidkare.

SUZUKI FÖR ETT BEKYMMERSLÖST ÄGANDE

Följ oss på Facebook

kalfkdsfköä

ÅTERFÖRSÄLJARE

alfdjslöafjöl

GARANTIER

kjasöflajf