Köpa & äga

Som nybliven ägare till en Suzuki vill vi först och främst gratulera till ett utomordentligt bra val av motorcykel och till många års bekymmersfritt mc-ägande. Suzukis motorcyklar testas minuitöst noga innan de släpps på marknaden och du har nu i din ägo gedigen kvalitet som du förhoppningsvis kommer uppskatta lika mycket som väldigt många före dig.

7års_garanti-150px

7 års garanti

Från 2022 års modell, erbjuder Suzuki – som första mc-varumärke i Sverige – hela 7 års garanti på alla nya, svensksålda motorcyklar. Det innebär två års ytterligare garanti på motor, växellåda och elektronik. Skälet till att vi kan erbjuda så generösa garantivillkor är förstås att vi vet att våra motorcyklar håller allra högsta kvalitet och att du med största sannolikhet aldrig kommer behöva utnyttja garantin. Men det kan ju vara skönt att veta att du gjort marknadens tryggaste val när du valde Suzuki.

5års_garanti_pos_silver

5 års garanti

För modeller 2021 och älder gäller som tidigare at från den 1 januari 2018 har Suzuki en garantitid på hela 5 år för nylevererade motorcyklar från 124 kubik och uppåt (tidigare från 2003 så gäller 251 kubik och uppåt).

 

Vad krävs för att få förlängd garantitid?

Förutsättningen för rätten till förlängd garantitid är att servicen enligt anvisningarna är utförd hos auktoriserad Suzukiverkstad. Serviceboken skall vara ifylld och servicen noterad i Suzuki Servicewebb samt att föreskrifterna i instruktionsboken följts. Fordonet får inte byggas om eller ändrats så att motor och elektronik avviker från originalutförandet. Den förlängda garantitiden gäller även näringsidkare.

Suzuki-MC-favicon

SUZUKI MÄRKESFÖRSÄKRING

Vi har tillsammans med Svedea tagit fram en riktigt bra märkesförsäkring för Suzuki-motorcyklar. Målet att du ska få ett så tryggt och bekymmersfritt mc-ägande som möjligt och snabb hjälp om olyckan skulle vara framme. Du kan köpa försäkringen till både nya och begagnade Suzuki-motorcyklar

> Länk till märkesförsäkring

E10_Page_small

E10

Läs vilka Suzuki motorcykel modeller som kan köras på blyfri bensin.

Ladda ner som PDF här!

SUZUKI FÖR ETT BEKYMMERSLÖST ÄGANDE

Följ oss på Facebook

kalfkdsfköä

ÅTERFÖRSÄLJARE

alfdjslöafjöl

GARANTIER

kjasöflajf