Köpa & äga

Som nybliven ägare till en Suzuki vill vi först och främst gratulera till ett utomordentligt bra val av motorcykel och till många års bekymmersfritt mc-ägande. Suzukis motorcyklar testas minuitöst noga innan de släpps på marknaden och du har nu i din ägo gedigen kvalitet som du förhoppningsvis kommer uppskatta lika mycket som väldigt många före dig.

Suzuki-MC-favicon

SUZUKI MÄRKESFÖRSÄKRING

Vi på Svedea har tillsammans med KGK Motor AB tagit fram en riktigt bra märkesförsäkring för Suzuki-motorcyklar. Målet att du ska få ett så tryggt och bekymmersfritt mc-ägande som möjligt och snabb hjälp om olyckan skulle vara framme. Du kan köpa försäkringen till både nya och begagnade Suzuki-motorcyklar

> Länk till märkesförsäkring

5års_garanti_pos_silver

5 ÅRS TRYGGHETSGARANTI MC

Förlängd reklamationsrätt på motor och elektronik! Från den 1 januari 2018 har Suzuki en trygghetsgaranti på hela 5 år för nylevererade motorcyklar från 124 kubik och uppåt (tidigare från 2003 så gäller 251 kubik och uppåt).

Reklamationsrätten omfattar motor, växellåda och elektronik som: digitala instrument, styrenheter för tändning, bränsleinsprutning och laddningsregulator. Reklamationsrätten omfattar inte förbrukningsdetaljer som t.ex: glödlampor, batterier och strömbrytare. Förlängd reklamationsrätt gäller heller inte för MC som används för tävlingsbruk eller tävlingsliknande förhållanden.

Vad krävs för att få trygghetsgarantin?

Trygghetsgarantin gäller på landsvägsmotorcyklar, upp till 5 år från leveransdatum efter den 1/1 2018 och som är importerade av KGK Motor AB. Förutsättningen för rätt till förlängd reklamationstid är att service enligt anvisningar utförts hos auktoriserad Suzukiverkstad och att föreskrifterna i instruktionsboken följts samt att MC:n inte byggts om eller ändrats så att motorns och elektronikens förutsättningar avviker från originalutförandet.

E10_Page_small

E10

Läs vilka Suzuki motorcykel modeller som kan köras på blyfri bensin.

Ladda ner som PDF här!

SUZUKI FÖR ETT BEKYMMERSLÖST ÄGANDE

Följ oss på Facebook

kalfkdsfköä

ÅTERFÖRSÄLJARE

alfdjslöafjöl

GARANTIER

kjasöflajf