Märkesförsäkring

Låt oss presentera Suzuki mc-försäkring

Vi på Svedea har tillsammans med KGK Motor AB tagit fram en riktigt bra märkesförsäkring för Suzuki-motorcyklar. Målet att du ska få ett så tryggt och bekymmersfritt mc-ägande som möjligt och snabb hjälp om olyckan skulle vara framme. Du kan köpa försäkringen till både nya och begagnade Suzuki-motorcyklar

 

Brett skydd för din mc

Med Suzuki mc-försäkring får du en av marknadens bredaste försäkringar. Bland annat ingår olycksfallsförsäkring för både förare och passagerare, assistans helt utan självrisk och maskinförsäkring för motorcyklar som är högst sex år gamla och körda högst 6 000 mil. Dessutom ersätts stöld av hela mc:n redan efter 15 dagar, för att du så snabbt som möjligt ska kunna vara tillbaka på vägen igen.

 

Allriskförsäkring ingår

Det ingår alltid en allriskförsäkring i din märkesförsäkring. Det betyder att du kan få ersättning om du till exempel tankar diesel i bensintanken eller tappar bort nyckeln till tändningslåset. Förutom den försäkrade motorcykeln och mctillbehör täcker allriskförsäkringen även personliga tillhörigheter som telefon, dator och surfplatta.

 

Extra trygghet första åren

För dig som köper en helt ny Suzuki ger märkesförsäkringen extra skydd. Nyvärdesersättning innebär att du vid en eventuell totalskada under de första två åren får en ny motorcykel utan värdeminskning. Och skulle just din modell ha utgått får du ersättningsmodellen utan extra kostnad.

 

Unika fördelar

Utöver ett av marknadens bredaste grundskydd ger märkesförsäkringen dig unika fördelar:

  • Snabbare ersättning vid stöld
  • Stilleståndsersättning vid brand-,stöld-, maskin-, och vagnskada
  • 24 månaders utökad nyvärdesersättning
  • Lägre självrisk för ABS-utrustad mc
  • Ingen självrisk vid djurkollision

Bolaget som gör skillnad

Svedea säljer försäkringar med idén att vara extra kunniga om det man försäkrar. För båt, vattenskoter, mc, snöskoter, ATV, bil, hund, katt och företag utvecklar bolaget konkurrenskraftiga försäkringsprodukter och gör livet enklare för kunderna. Bakom Svedea står världens tredje största återförsäkringskoncern, Hannover Re.

 

Fullständiga villkor hittar du hos: SVEDEA

SUZUKI FÖR ETT BEKYMMERSLÖST ÄGANDE

Följ oss på Facebook

kalfkdsfköä

ÅTERFÖRSÄLJARE

alfdjslöafjöl

GARANTIER

kjasöflajf