Köpa & äga

Som nybliven ägare till en Suzuki vill vi först och främst gratulera till ett utomordentligt bra val av motorcykel och till många års bekymmersfritt mc-ägande. Suzukis motorcyklar testas minuitöst noga innan de släpps på marknaden och du har nu i din ägo gedigen kvalitet som du förhoppningsvis kommer uppskatta lika mycket som väldigt många före dig.

Suzuki-märkesförsäkring

SUZUKI MÄRKESFÖRSÄKRING

Med Suzukis märkesförsäkring får du en utmärkt försäkring särskilt anpassad till din Suzuki. Du är alltid garanterad reparation hos auktoriserad Suzuki-verkstad när något hänt. Försäkring finns för samtliga Suzukis motorcykelmodeller och du kan dela upp din premiebetalning på månads-, halvårs- eller helårsfaktura. Försäkringen gäller året runt så det är bara att ge sig ut på vägarna närhelst frihetslängtan blir för stor! Du når oss dygnet runt vid skada, och vår kundtjänst har öppet vardagar kl 9.00-16.00, telefon 0771-666 185.

> Länk till märkesförsäkring

garantilogo-rund

5 ÅRS TRYGGHETSGARANTI MC

Förlängd reklamationsrätt på motor och elektronik! Från den 1 januari 2003 har Suzuki en trygghetsgaranti på hela 5 år för nylevererade motorcyklar från 251 kubik och uppåt.

Reklamationsrätten omfattar motor, växellåda och elektronik som: digitala instrument, styrenheter för tändning, bränsleinsprutning och laddningsregulator. Reklamationsrätten omfattar inte förbrukningsdetaljer som t.ex: glödlampor, batterier och strömbrytare. Förlängd reklamationsrätt gäller heller inte för MC som används för tävlingsbruk eller tävlingsliknande förhållanden.

Vad krävs för att få trygghetsgarantin?

Trygghetsgarantin gäller på landsvägsmotorcyklar, upp till 5 år från leveransdatum efter den 1/1 2003 och som är importerade av KGK Motor AB. Förutsättningen för rätt till förlängd reklamationstid är att service enligt anvisningar utförts hos auktoriserad Suzukiverkstad och att föreskrifterna i instruktionsboken följts samt att MC:n inte byggts om eller ändrats så att motorns och elektronikens förutsättningar avviker från originalutförandet.

SUZUKI FÖR ETT BEKYMMERSLÖST ÄGANDE

Vi stöder Barncancerfonden

kalfkdsfköä

Garantier

alfdjslöafjöl

Historia

kjasöflajf